Uncategorized

8 tips voor dames om zichzelf te beschermen tegen verborgen camera’s

invoering

De perverselingen zijn er om je te betrappen op hun asociale activiteiten. Je leeft echt in een vreemde en wrede wereld waar mensen op alle mogelijke manieren geld verdienen. Het is beter om aandacht te besteden aan mogelijke tekens die de bedoelingen van de mensen om je heen aangeven. Daarom moet u uw omgeving in de gaten houden voordat u een kamer binnengaat. Als u niet in staat bent om onderzoek te doen, kunt u uw handlanger vragen hetzelfde voor u te doen. In dit artikel sommen we enkele tips op om u te helpen uzelf te beschermen voordat u een testruimte op een markt betreedt.

Zodra je de testruimte binnengaat, zoek je naar items met een ongewoon gaatje in de muur. Het zou een kleine camera ver van het oppervlak kunnen houden.
Zoek zorgvuldig naar populaire items die in de kast liggen. Dit kunnen wekkers, speeldozen, bureaulampen, luidsprekers, radio’s, stopcontacten, luchtreinigers, planken, knuffels en boekenkasten zijn.
U kunt een eenvoudige statische interferentietest doen om te zien of de kleine camera’s er zijn of niet. U kunt dit doen door eenvoudig de kamer te vegen.
Als je een netwerkverbinding hebt in de kleedkamer, kun je zelfs bellen om je aanwezigheid te controleren. U hoort een magnetische klik op uw telefoon wanneer er een magnetisch apparaat in de buurt is.
Als u niet aan de telefoon bent, weet u zeker dat er een elektronisch apparaat in de buurt is. Telefoongesprekken kunnen niet normaal worden gevoerd vanwege elektronische interferentie van andere apparaten in de buurt.
Probeer verdacht geplaatste getinte glazen of koepels in de kamer te vinden en benader ze. Probeer het indien mogelijk zelf te demonteren of neem contact op met de autoriteiten die in de winkel aanwezig zijn.
Zoek ook naar de verborgen camera’s in het plafond. Naar alle waarschijnlijkheid zouden de camera’s heimelijk aan het plafond worden ge�nstalleerd voor een betere zichtbaarheid.
Pas altijd op voor de spiegels in de kleedkamers en badkamers. Sommige perverselingen kunnen de bidirectionele spiegels installeren zodat ze kunnen zien wat er aan de andere kant gebeurt. Leg je vingertop op de spiegel en kijk of er een opening is tussen je vinger en je foto. Als de ruimte er is, dan is de spiegel echt, niet wederkerig.