HOME SPORT

De gevaren van het niet dragen van een motorhelm

Slechts twee staten in de VS die geen wetten hebben als het gaat om de vereisten van de motorhelm. De helft van de natie heeft een “All Riders Law” en de andere helft heeft een “17 en jongere” wet. Het is belangrijker om een ​​helm te dragen dan zich zorgen te maken over het krijgen van een ticket. Die ouder dan 17 lopen meer risico omdat zij altijd rijden. Helmen kunnen helpen uw risico op letsel bij een crash te verminderen. Het is een veilige keuze om een ​​helm te dragen die voldoet aan de veiligheid van de federale motorvoertuigen. Meer en meer motorrijders nemen de afgelopen jaren de weg over, waardoor het belangrijker is om een ​​jethelm te dragen om dodelijke slachtoffers te voorkomen.

Een van de debatten met helmwetten is dat velen ervaren renners geen helmen mogen dragen, maar kinderen zouden dat moeten doen. Het probleem is niet de ervaring, maar veilig zijn. Degenen met 10 jaar ervaring en 1 jaar moeten beide in een helm zijn. Iedereen kan een ongeluk zijn. Ervaring of geen ervaring. Veel ongevallen die zich voordoen, kunnen de schuld van iemand anders zijn. 48% van de ongevallen treden op die niet de schuld van de rijder bevindt. En sommigen leiden tot de dood. Het is OK om van de rit te genieten, maar veilig zijn is belangrijk voor. Veel ervaren renners houden van de halve helmen omdat ze niet het hele gezicht bedekken. Sommigen houden van de modulaire helm, niet alleen omdat het het gezicht beschermen voor bescherming en de wind blokkeert tijdens het rijden.

Die staten zonder helmenwetten hebben een dodelijke cijfer hoger dan die met wetten. De meeste verzekeringsrijders dekken hun volledige letsel niet en in slechtere gevallen kan dit hersen- of wervelkolomletsels veroorzaken. Bestuurders zijn verplicht om een ​​verzekering en vergunning te dragen. Helmen moeten deel uitmaken van die wet. Niet omdat de rijder niet wordt ervaren, maar omdat de rijder veilig moet zijn. Het letsel kan nooit worden teruggedraaid, maar had kunnen worden voorkomen.

Wetten worden gecreëerd voor de veiligheid van anderen en niet te verbreken door “ervaren bestuurders”. De wet moet dezelfde staat zijn om te vermelden. Dit geeft niet alleen redenen minder reden om te debatteren, maar veroorzaakt minder dodelijke slachtoffers. De wet zegt dat bestuurders een verzekerings- en geldige rijbewijs moeten hebben waar u ook gaat en straf kan slechter zijn dan een ticket als de regels worden overtreden. Niemand heeft een probleem na deze wet, dus er zou geen probleem moeten zijn om een ​​helmwet te bieden die door alle renners wordt gevolgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *