Uncategorized

Dingen die je moet weten voor je een kapper kiest

Je kunt niet veralgemenen wat goed is voor iedereen als het gaat om het kiezen van een kapper. Iemand kan wonderen verrichten bij een vriend, maar misschien niet hetzelfde effect hebben op u. De beslissing om een kapper te kiezen mag niet licht worden opgevat, want het gaat om iemand waar je jarenlang naartoe gaat. Hier zijn dingen die u moet overwegen voordat u een kapper kiest.

Onze kapper bij vice versa is professioneel in zijn werk. U bent het middelpunt van ons bedrijf. U bent voor ons niet zomaar een nummer. Wij nemen de tijd om u te leren kennen.

In een salon wil je je op je gemak voelen en verzorgd worden. Een stylist die niet populair is bij zijn collega’s kan het erg ongemakkelijk maken voor zijn klanten. Je wilt je niet slecht voelen tijdens je lange afspraak. Ik heb het meegemaakt, en het is niet leuk. Het is een plezier om onze kappers bij vice versa te hebben, want ze zijn erg zorgzaam en vriendelijk. De klanten zijn van het grootste belang voor vice versa.

Haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk, en hoe je je voelt wordt beïnvloed door hoe je eruit ziet. Om haar te hebben dat er aantrekkelijk uitziet, hebt u een kapper nodig die kennis heeft van uw haar en van hoe u er het beste van kunt maken.

Als u wilt dat uw kapper haarextensies installeert of zijn magie doet op uw natuurlijke haar, moeten ze experts zijn in wat ze doen.

Als u problemen hebt met het kiezen van een kapper, hier zijn dingen die je nodig hebt om uit te kijken voordat u zich vestigt op een.

Plan een consultatie

Als u nog niet zeker weet welk kapsel voor u zal werken, maak dan een afspraak met uw kapper. Je kapper zal je haar bekijken wanneer het droog is tijdens je consultatie. Zorg ervoor dat je je haar wast zodat er niet te veel product in zit en dat het ontklit is. Als je je haar laat kleuren, raden stylisten je aan met ongewassen haar te komen zodat de chemische producten die je in je haar doet je hoofdhuid niet beschadigen.

Neem een paar foto’s van de stijl die je wilt mee naar je afspraak. Zorg ervoor dat je foto’s vanuit verschillende hoeken neemt. De kapper kan dan bepalen of de coupe of kleur bij uw haartextuur en gezichtsvorm past. Vraag naar de verzorging en het onderhoud van de kapper om te bepalen of het bij uw levensstijl zou passen. Als u niet weet wat de haarlokken betekenen, is dit het moment om het te vragen.

Luisteren ze goed?

Kappers luisteren op meer dan één manier naar hun klanten. Mensen hebben in het verleden al eens gegrapt dat kappers betere therapeuten zijn, en dit zou niet meer waar kunnen zijn als het gaat om te begrijpen wat u wilt.

Tijdens het eerste consult met u zal een kapper de belangrijkste rol op zich nemen om naar u te luisteren. Alvorens aan uw haar te werken, moet uw kapper in staat zijn om uw behoeften uit te leggen. Jullie moeten beiden op dezelfde golflengte zitten.

Zijn ze eerlijk?

Als klant heeft u waarschijnlijk veel tijdschriften doorgekeken of tv gekeken en u heeft talloze kapsels gezien die u wilt proberen. Een ervaren kapper kan bepalen of een bepaalde stijl goed voor u zou zijn of niet. Laat hem of haar ook de tijd nemen om u een beetje beter te leren kennen, zodat hij of zij u kan laten weten of de stijl of het onderhoud van een bepaalde kapper geschikt is voor uw levensstijl.

Bij het kiezen van een kapsel weet een deskundige kapper hoe het er in de toekomst uit zal zien en zal dragen en of het de juiste keuze voor u is. Het nieuwe uiterlijk van een klant voelt geweldig als ze de kapsalon verlaten, maar het is iets heel anders om ervoor te zorgen dat ze een paar weken later nog net zo enthousiast zijn. Een goede kapper zal u op voorhand laten weten of er extra kosten zijn voor uitbreidingen of verhoogde diensten.

Beschikt hij over technische en manuele vaardigheden?

Ondanks alle luisterbereidheid, creativiteit en eerlijkheid, kan een slecht kapsel niet hersteld worden. Een uitstekende kapper legt zich ook toe op het aanleren van verschillende haartechnieken. Zoals ze zeggen, oefening baart kunst, dus moeten kappers er altijd naar streven om ze onder de knie te krijgen.

Hoe ze werken met verschillende haartypes

Hetzelfde geldt niet noodzakelijk voor uw kort, golvend haar. Uw vriend kan dol zijn op zijn kapper met lang, dun haar, maar dat wil niet zeggen dat uw kapper dat ook zal zijn. Krijg een idee met welk haartype de kapper doorgaans werkt door op hun website te kijken. Het kiezen van de juiste kapper voor u zal gemakkelijker zijn als u weet met welk haartype een kapper het meest vertrouwd is.

Beslis of je klaar bent voor een nieuwe look

Je hoeft niet veel tijd en energie te besteden aan een knipbeurt of bijwerken in de salon. Als je voor de eerste keer 15 cm van je haar afknipt, kun je niet meer terug. Denk er goed over na voor je je haar verandert.

Voor een second opinion vraag je je dierbaren over de haarverandering. Als uw nieuwe korte haar u niet bevalt, staan de extensions van Luxy Hair altijd voor u klaar. In een mum van tijd heeft u weer lang haar!

Goede kappers zijn altijd op de hoogte van alle nieuwe trends en stijlen in de wereld, en zij zullen u hiervan op de hoogte brengen.

U kunt de perfecte kapper voor u vinden door aanbevelingen te vragen, sociale media te gebruiken, een afspraak te maken met een kapper waarin u geïnteresseerd bent, foto’s mee te brengen en iedereen te vermijden die geen blijk geeft van professionalisme.

De kappersbranche biedt een unieke kans om het leven van veel mensen positief te beïnvloeden. U beïnvloedt het sociale leven van uw klanten en geeft als kapper vorm aan een deel van hun persoonlijkheid. Als ze er goed uitzien en zich goed voelen, zijn ze gemotiveerd om van hun sociale en professionele leven te genieten.

Welkom in de wereld van vice versa! Als je de beste stijlen wilt, ben je op het juiste moment op de juiste plaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *