Uncategorized

De 5 belangrijkste dingen die u moet weten over vrachtwagenbelettering

U heeft dus een glimmende nieuwe vrachtwagen, bestelwagen of aanhanger gekocht voor uw bedrijf. Dat is geweldig. Niets is efficiënter dan een mooie nieuwe auto. Of u nu hovenier, loodgieter, bezorgdienst of bloemist bent, uw vrachtwagen is de hele tijd onderweg. Wat een geweldige kans om een ​​visuele boodschap te creëren voor uw potentiële klanten. Het is vrijwel een rijdend reclamebord voor uw bedrijf. Vrachtwagenbelettering is ook een zeer kosteneffectieve manier van adverteren. Zoals je in veel van mijn artikelen hebt gelezen, overtreft het vrijwel elke andere advertentiemethode voor Return on Investment.

Niets adverteert moeilijker voor u dan vrachtwagen- en voertuigbelettering. Het werkt 24/7/365 voor u. Of u nu geparkeerd staat of op de weg, u wordt opgemerkt.

Dus u heeft uw bestelwagen laten beletteren? Of het is al een tijdje geleden en je weet niet precies wat er nieuw is op het gebied van vrachtwagenbelettering? Wilt u afbeeldingen in één kleur, full colour afbeeldingen, een gedeeltelijke of volledige verpakking? Er zijn zoveel opties. De ramen afdekken? Welnu, we hebben de antwoorden hier in onze Top 10 dingen die u moet weten over vrachtwagenbelettering. Dus hier is de lijst:

Top tien dingen die u moet weten over vrachtwagenbelettering

1. Vrachtwagenbelettering is waarschijnlijk de meest kosteneffectieve manier van adverteren voor veel lokale en kleine bedrijven. Met een gemiddelde prijs van € 300- € 1.000 voor een fatsoenlijke belettering op je pick-up, auto, busje of trailer, kun je het niet verslaan.

2. Truckbelettering kan in vinyl. Vinyl gaat ongeveer 8-9 jaar mee op een voertuig. Dat is waarschijnlijk langer dan de meeste mensen hun werkvoertuigen hebben, dus het is een geweldig product dat lang meegaat.

3. Bestelwagenbelettering kan full colour op vinyl worden gedrukt. En die prints kunnen contour worden gesneden tot letters/logo’s, grote foto’s, gedeeltelijke of volledige wraps. Full colour bedrukking op vinyl gaat ongeveer 4-5 jaar mee, afhankelijk van de blootstelling aan de zon. We lamineren al onze full colour prints met UV-laminaat dat ook krassen vermindert.

4. Bestelwagenbelettering is verwijderbaar. Dit maakt het gemakkelijk als u een voertuig leaset om het zo nodig van een letter te voorzien en de afbeeldingen te verwijderen voordat u het voertuig inlevert. Het zorgt ook voor eenvoudige updates voor nieuwe logo’s, telefoonnummers, enz.

5. Er is geperforeerd vinyl voor ramen waardoor je er doorheen kunt kijken terwijl je een stevige bekleding voor je raam maakt of een doorlopende wikkel creëert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *