Uncategorized

Een koeler huis met een sedumdak!

Als u een sedumdak wil kopen, doet u dat natuurlijk bij NatureGreen! Wij zijn een jong en innovatief bedrijf wat leeft voor en van sedum. Wij bieden onze klanten verschillende groendaksystemen aan die zij gemakkelijk zelf kunnen leggen. Zo werken we aan onze missie om de grijze daken van Nederland om te toveren tot mooie groene daken!


Een sedumdak kan met name in de zomer bijdragen aan een lagere energierekening. De vegetatie reflecteert namelijk niet alleen direct zonlicht, maar omdat het sedumdak vrij vochtig is, zorgt deze er ook voor dat uw dakpakket ’s zomers minder opwarmt. Traditionele zwarte dakbedekking absorbeert bijna alle hitte van de zon, terwijl de vegetatie van een sedumdak slechts 60% absorbeert en zo uw dak beter isoleert. Daardoor blijft het binnen lekker koel en kunt u onzuinige maatregelen zoals airconditioning vermijden!


Wat is sedum precies?

Het klinkt leuk, zo’n sedumdak, maar wat is sedum nou precies? Sedums zijn kleine vetplantjes, die veel regenwater in hun bladeren kunnen opslaan. Deze blaadjes zijn vaak dik en een beetje leerachtig, met een uitstekende interne wateropslag waar ze uit kunnen putten tijdens periodes van langdurige droogte. Daardoor zijn het planten die goed bestand zijn tegen verschillende en extreme weersomstandigheden, zoals droogte, hitte, vorst of zware regen. De planten hebben een soort beschermlaagje op hun blaadjes waardoor ze niet zo veel last hebben van deze weersextremen. Sedum vindt het ook niet erg om in de volle zon te groeien, en is daardoor geschikt voor alle soorten weer!

Bestel nu een sedumdak!

Wilt u meteen een sedumdak kopen? Bestel deze dan nu bij NatureGreen! Wij verwerken uw bestelling zo gauw mogelijk, zodat u snel van uw sedumdak kunt genieten. Bij het bestellen kunt u zelfs zelf de bezorgdag van uw sedumdak uitkiezen! Wij hebben onze eigen bezorgservice waarmee wij uw sedumdak netjes bij u af kunnen leveren, elke dinsdag tot en met vrijdag. Wilt u liever eerst nog wat advies? Geen probleem, onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om al uw vragen te beantwoorden. Neem dus gauw contact op met NatureGreen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *