Uncategorized

Een lijst met veelgebruikte diamond painting terminologie.

Als je een nieuwkomer bent in het diamond painting-spel, is de kans groot dat je je een beetje overweldigd voelt door alle gekke terminologie die constant in diamond painting-kringen wordt gegooid. Je hebt net ontdekt dat “Diamond Painting” niet betekent dat je echte diamanten schildert, maar dat je kleine edelstenen gebruikt om een ​​prachtig, sprankelend meesterwerk in elkaar te zetten – maar nu hoor je mensen praten over “volledige boren” “en “gedeeltelijke boren”, “set up tools” en “trays”, “3D” en “5D”, en je wilt gewoon schreeuwen: “Waar heeft iedereen het over?!” Vrees niet – we zijn hier om het uit te leggen en hopelijk wat broodnodige verlichting te brengen de mooie (maar soms verwarrende!) wereld van diamond painting.

Diamond Painting Boren:

Als je Diamond Painting zelfs maar een absoluut, vluchtig minimum aan onderzoek hebt gegeven, zijn we er zeker van dat je het woord ‘drills’ bent tegengekomen en heel, heel erg in de war bent. boren? Wie zei er iets over boren? Je bent hier niet om met elektrisch gereedschap te werken – je bent hier om prachtige meesterwerken te maken! Maak je geen zorgen: “boren” verwijst niet naar echte boren. “Boor” is gewoon een andere term voor de kleine, sprankelende edelstenen die u gaat gebruiken om uw prachtige schilderij te maken. Boren, edelstenen, edelstenen en diamanten zijn allemaal hetzelfde in de diamond painting wereld – alleen “boor” is de technische, industriële term voor deze prachtige glanzende stenen. Boren kunnen ook worden aangeduid als diamanten, edelstenen, stenen, edelstenen, strass-steentjes en kralen.

Gedeeltelijke boor diamond painting:

gedeeltelijke boor diamond painting is een nieuwe en unieke kunstvorm waarbij wordt geschilderd met diamanten. In tegenstelling tot traditioneel diamond painting, waarbij het hele canvas is bedekt met diamanten, wordt bij gedeeltelijk boren diamond painting slechts een deel van het canvas met diamanten beschilderd. Dit zorgt voor een ingewikkelder en mooier eindproduct.

Dus, als boren edelstenen betekenen, wat is dan in vredesnaam een ​​gedeeltelijke oefening? Een juweeltje dat er maar gedeeltelijk is? Wie zou daar iets mee te maken willen hebben? Houd hier rekening mee: een gedeeltelijke boor verwijst naar een stijl van diamond painting, niet de boren zelf. Een “partial drill” is een diamond painting waarin slechts een specifiek deel van het beeld wordt omlijnd met diamanten. Dit soort schilderijen zijn perfect wanneer je de aandacht van de kijker wilt vestigen op een bepaald deel van het schilderij. Stel dat u een foto hebt van de trouwdag van uw dochter en u wilt dat iedereen die de foto ziet haar geweldige, mooie jurk opmerkt. Wat is een betere manier om haar jurk te accentueren dan deze te vullen met prachtige, sprankelende heldere diamanten? Een gedeeltelijke boor zou voor die omstandigheid de perfecte schilderbenadering zijn.

Volledige boor diamond painting:

Volledige boor diamond painting is een kunstvorm die het internet stormenderhand heeft veroverd. Het is een soort borduurwerk waarbij kleine diamanten of strass-steentjes worden gebruikt om een ​​afbeelding te creëren. In tegenstelling tot een gedeeltelijke boor, is een “volledige boor” … ja … je raadt het al … een schilderij volledig bedekt met diamanten! Dit type schilderij is de meer klassieke benadering van diamond painting. Most diamond painting sets die speciaal zijn ontworpen voor beginners of die u per post kunt bestellen in plaats van uw eigen foto op maat te ontwerpen, worden geleverd met volledige boorschilderijen. Deze schilderijen zijn vaak prachtige landschappen of scènes waarbij elk deel van de foto mooi genoeg is om in diamanten te worden benadrukt. Het eindproduct is verbluffend en het kan behoorlijk verslavend zijn om deze prachtige kunstwerken te maken.

Gereedschappen en trays instellen diamond painting:

Je komt zeker niet ver in de wereld van diamond painting als je de weg niet weet met een setting tool en een diamond painting accessoires. Gelukkig zijn beide vrij eenvoudig en duidelijk. Het dienblad is waar een diamantschilder zijn edelstenen plaatst terwijl ze aan het schilderen zijn. Trays hebben gegroefde lijnen in hun basis, zodat de boren kunnen worden uitgelijnd om ze gemakkelijk op te pakken, in plaats van dat de schilder constant door een rommelige stapel moet sorteren. De meeste containers hebben ook een puntig uiteinde, dus als je klaar bent met schilderen en je edelstenen wilt bewaren, kun je ze gemakkelijk terug in hun container gieten.

Het zetgereedschap wordt ook wel een instelpen genoemd omdat het dezelfde vorm heeft als een schrijfinstrument. Instelgereedschappen hebben afgeschuinde uiteinden, zodat zowel ronde als vierkante boren gemakkelijk kunnen worden opgepakt en op hun overeenkomstige locaties op uw canvas kunnen worden geplaatst. Sommige gereedschappen kunnen meer dan één edelsteen tegelijk oppikken, wat erg handig kan zijn als het gaat om het schilderen van grote delen van een schilderij die allemaal dezelfde kleur hebben, zodat je die secties snel kunt verwijderen.

3D en 5D boren diamond painting:

De kunst van het diamond painting wint de laatste jaren aan populariteit. Dit soort kunst wordt gedaan door een afbeelding of ontwerp te maken met kleine, strass-achtige stukjes die diamanten worden genoemd. Er zijn twee hoofdtypen diamond painting: 3D en 5D. 3D diamond paintings worden gemaakt door de diamanten te plakken op een canvas bedekt met een kleverige substantie. De 5D diamond painting zijn iets ingewikkelder.

Vaak hoor je de termen “3D” en “5D” in diamond painting cirkels rondzweven, en het is waarschijnlijk dat je als nieuwkomer niet eens weet waar schilders het over hebben als ze dat jargon gebruiken. Echter, zoals de meeste termen in de diamond painting wereld, verwijzen “3D” en “5D” naar boren. En de cijfers “3” en “5” verwijzen naar een heel eenvoudig aspect van deze boren: het aantal verschillende facetten op het oppervlak van een boor. 3D-boren hebben drie facetten aan elke kant van de boor, voor een totaal van negen facetten – drie aan elk van de drie kanten. 5D-boren hebben vijf facetten aan elk van de zijden, dus in totaal vijftien facetten. Dus de 3 en 5 beschrijven eenvoudig het aantal facetten per kant van de boor. Er is niets gemakkelijker te begrijpen dan dat!

Vierkant versus rond diamond paintnig:

In de wereld van diamond painting zijn er twee hoofdvormen: vierkant en rond. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke voor u geschikt is. In dit artikel zullen we elke vorm bekijken en zien hoe ze zich verhouden.

Net als 3D en 5D verwijzen “vierkant” en “rond” ook naar de diamantboren zelf, en net als 3D en 5D zijn “vierkant” en “rond” vrij duidelijk. Vierkante boren zijn vierkant van vorm, wat betekent dat ze zeer strak op elkaar kunnen worden uitgelijnd in exact rechte hoeken, waardoor een eindproduct ontstaat dat lijkt op een mozaïek in zijn nauw ontworpen karakter. Ronde boren daarentegen kunnen vanwege hun ronde vorm niet zo dicht bij elkaar worden geclusterd. Deze oefeningen zijn beter geschikt voor schilderijen met een meer abstracte uitstraling.

Laat je niet afschrikken door de intense terminologie van de diamond painting wereld van deze prachtige en zeer ontspannende hobby. De meeste termen zijn vrij eenvoudig te begrijpen als je ze eenmaal hebt opgesplitst – en we garanderen dat als je eenmaal meer bekend bent met deze termen, je ze als een professional kunt gaan gebruiken en een diamond painting expert in no tijd. worden .

Leave a Reply

Your email address will not be published.