Uncategorized

Kirby Super Star – Dream Land wordt opnieuw belegerd!

Dream Land wordt opnieuw belegerd! Onze held Kirby keert terug om een ??reddingsactie te starten. Koning Dedede grijpt de voedselvoorraden van Dream Land, maar hij is niet de enige! Dyna Blade, Meta Knight en vele andere schurken verwoesten het land op grote schaal.

Gebruik Kirby’s ongelooflijke krachten om een ??”helper” te cre�ren om je te helpen in de strijd. Of laat een vriend je meenemen in actie voor twee spelers en neem de controle over Kirby’s helper. Help Kirby aan ACHT uitdagende games vol actie en avontuur. Stap in de strijd in Spring Breeze, race tegen King Dedede in Gourmet Race en neem het op tegen een gevleugelde krijger in Dyna Blade.

Verbeter je reactievaardigheden met Megaton Punch en Samurai Kirby en vecht je een weg door het Great Cave Offensive, Revenge of Meta Knight en Milky Way Wishes. Elk spel is anders EN er staan ??je een aantal extra speciale verrassingen te wachten!

Het spel:
Het is het klassieke Kirby-spel en nog veel meer in 8 coole spellen! Het spel is leuk en soms uitdagend. Iedereen zal genieten van het besturen van Kirby in Dreamland en daarbuiten. Je gaat op weg door Kirby’s vijanden in te slikken en ze vervolgens als projectielen te gebruiken, of je kunt zijn krachten stelen als de vijand die je hebt ingeslikt er een heeft. Er zijn veel vijanden met krachten, dus je zult niet altijd dezelfde krachten hebben.

De krachten die je krijgt, doen ook meer dan ��n ding, bijvoorbeeld: als je de bliksemvaardigheid verwerft, kun je regelmatig op de bliksem schieten, hem opladen voor een krachtige explosie, een vijand vangen en afvuren en die blauwe stippen van de toverstok verwonden Vijanden . Als je een kracht hebt, kun je ook een helper maken op basis van je kracht. De partner helpt je dan bij je zoektocht en kan worden aangestuurd door de AI of een vriend van je.

Je kunt ook krachten vinden en tikken om ze op sommige plaatsen te krijgen in plaats van vijanden te zuigen en in te slikken. Kirby kan vliegen als je het nog niet wist en als je wilt kun je over dingen heen vliegen. Onder water kan hij bepaalde krachten gebruiken, maar heeft verder een speciale onderwateraanval.

De levels zijn leuk en de tegenstanders zijn goed doordacht. De bazen zijn geweldig, ze vari�ren van makkelijk tot heel moeilijk en bieden een goede uitdaging terwijl ze leuk zijn. Wanneer Kirby stopt met vliegen, spuugt hij een stofwolk uit die vijanden kan verwonden. Kirby kan ook glijden tijdens het rennen om vijanden te verwonden.

Hier is een overzicht van de games in Kirby Superstar die in de handleiding worden getoond …

Spring Breeze – Koning DeDeDe heeft al het eten in Dreamland gestolen en Kirby moet hem weer tegenhouden. Spring Breeze is een eenvoudige maar leuke manier om nieuwe spelers kennis te laten maken met de wereld van Kirby. Met behulp van Kirby’s klassieke formule om vijanden te verslinden en hun krachten te stelen, vecht je je een weg door de 4 fasen die je moet doorlopen. Elk bevat een baas om mee te vechten. Het is voor de meeste spelers geen uitdaging, maar het is een geweldige manier om achterover te leunen en plezier te hebben met de klassieke Kirby.

Dyna Blade – Een gigantische vogel genaamd Dyna Blade terroriseert de aarde en raad eens wie haar kan stoppen. Ja, dit is Kirby! Met meer niveaus die spelers uitdagender maken dan Spring Breeze, is Dyna Blade een veel groter Kirby-spel dat is opgenomen in Kirby Superstar. Er zijn ook enkele geheimen die u zelf kunt ontdekken.

Voedselrace: nadat Kirby een zeer hoge berg heeft beklommen om het kostbare voedsel op de top te ontvangen, ontdekt Kirby dat koning DeDeDe ook op de berg is en van plan is al het voedsel weg te nemen. Kirby en King DeDeDe besluiten voedsel te verzamelen om te zien wie alles krijgt. Kortom, je rent King DeDeDe helemaal door de fasen en verzamelt het eten terwijl je bezig bent. Je kunt ook Time Attack spelen om je persoonlijke records te verbeteren.

Major Cave Offensive – Tijdens een picknick valt Kirby in een gat en ontdekt een gigantische grot die naar verluidt miljoenen dollars aan schatten bevat. Kirby moet door de grot en alle schatten verzamelen. Nou, je hoeft niet alles te verzamelen, maar als je 100% in je game-archief wilt, moet je alles verzamelen. Het Great Cave Offensive is een uitdaging voor zelfs de meest ervaren spelers, aangezien sommige schatten erg moeilijk te vinden en te verwerven kunnen zijn.

Terugkeer van MetaKnight – De kwaadaardige MetaKnight en zijn bemanning gaan op weg om het land van dromen te veroveren met hun gigantische vliegende schip. Natuurlijk springt Kirby op de warp star en ga in actie. Revenge of MetaKnight kan behoorlijk uitdagend zijn voor mensen en heeft een geweldig verhaal. Het maakt ook gebruik van de