Uncategorized

Mancera parfum voor dames en heren

Mancera Deep Forest, Mancera’s Eau de Parfum 120ML Deep Forest is een houtachtige, bloemige musk unisex geur. Mansera Deep Forest is een heldere, houtachtige geur die de groene geur van de bomen in het bos uitstraalt. Bloemig, amber en aardeoud, vibrerend met tonen van sandelhout, leer en vanille. Dit is een nieuwe geur gelanceerd in 2019. De topnoten zijn Bergamot, Sinaasappel, Wierook, Kruidnagel, Agarhout en Leder; de hartnoten zijn Roos, Oranjebloesem, Viooltje en Patchouli; Basisnoten zijn Amber, Vanille, Vetiver, Hout Noten en White Musk.

Dit is een echte diepgroene aromatische geur; je longen zullen zich vullen Mancera parfum met de geur van het bos – erg interessant. Een beetje hard en mannelijk, maar ergens ook geruststellend. Het ruikt een beetje sterker en intenser dan andere parfums van Mancera. Dit parfum is een mengsel van frisgroene bladeren en lichtzoete bloemige bloemen die het einde naderen en hun laatste kracht uitoefenen. Patchouli is een mysterieus groen dat vaak wordt gerookt en een onpeilbare diepte achterlaat. Een sterke oudh symboliseert kracht, bescherming en omringende armen rondom. De interactie is zeer goed gedaan, lang en duurzaam, en past heel goed in dit donkere en koude seizoen. Mancera Deep Forest is een prachtige geur voor mannen en vrouwen die zonder veel woorden overtuigt.

Mancera werd opgericht in de Arabische Golf door de deskundige distributeur, Al Hthar, om de oosterse en westerse markten aan te spreken. Met de beroemde neus, Pierre Montale aan het roer – die al wereldwijd werd geroemd om zijn Montale-parfumcollectie – was Mancera vanaf het begin in staat om unieke en ongelooflijk boeiende geuren te creëren. Pierre werkte met zijn dochter Amélie aan zijn zijde, die later de artistiek directeur van het geurhuis zou worden.

Elk Mancera-parfum is verfijnd en excentriek, gepresenteerd in een luxe fles met een modern geometrisch ontwerp. Het geurhuis heeft meer dan 75 Mancera-parfums, met bestsellers als Cedrat Boise, Coco Vanille en Gold Intensitive Aoud. Het parfumhuis Mancera is trots op zijn vermogen om geuren te formuleren die een lange levensduur, intensiteit en innovatie belichamen.

Mancera-parfums verschillen bewust van typische oosterse geurmerken. Vanaf het begin was het idee om intensieve, sterk geconcentreerde parfums te creëren met een overwegend westerse aantrekkingskracht en enkele uitzonderlijke Aoud-geuren. Arabische clientèle neigt meer en meer naar westers ontworpen geuren die – net als bij oosterse tonen – zeer duurzaam zijn en een sterke uitstraling hebben.

Zo ontstond een collectie parfums die ook geschikt is voor Europese liefhebbers van intense geuren. Mancera biedt een briljante olfactorische symbiose en daarom creaties die tegelijkertijd inspelen op westerse en oosterse geursmaken. Alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten van natuurlijke en synthetische oorsprong worden gebruikt. Cruciaal voor de mengverhouding voor elke Mancera-geur is de duurzaamheid, intensiteit en ontwikkeling van de algehele compositie.

De zware flacon van kristalglas van Mancera is op maat gemaakt door de Italiaanse fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunstwerken een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot de Renaissance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *