Uncategorized

Wedden op voetbal tijdens de rust

Get Set Up at Home for Sports Betting - Good Sportsbooks

Er zijn verschillende manieren waarop gokkers de halftime-inzet gebruiken, maar voor het grootste deel gebruiken ze het meer als een hedge-weddenschap. Het maakt niet uit hoe je een halftime-weddenschap wilt inzetten, het is gewoon een andere leuke manier van wedden.

Een snel voorbeeld van een inzet bij de rust:

Laten we zeggen dat je een weddenschap hebt op het spel Dolphins and Bills. De Dolphins kregen de voorkeur van 3 en staan ​​14-7 voor bij de rust. Bij de rust komt er een nieuwe weddenschap uit met een nieuwe spread. In de meeste gevallen waarin een team dat de voorkeur geniet aan het begin van de wedstrijd meer dan de oorspronkelijke spreiding staat, zal de underdog hoogstwaarschijnlijk de voorkeur genieten in de tweede helft.

In dit voorbeeld zullen de Bills, die aan het begin van de wedstrijd 3 punten underdogs zijn en bij de rust 7 punten lager zijn, in de tweede helft waarschijnlijk met minstens 3 punten de voorkeur krijgen. Een ander voorbeeld van deze weddenschap gaat over de over/ onder. Laten we nog steeds het spel Dolfijnen/Bills gebruiken. De oorspronkelijke over-under van het spel was 46. Met een totaal van 21 punten in de eerste helft, is de kans groot dat de over/under van de tweede helft meer dan 21 is. Hoogstwaarschijnlijk zal de over/under in de tweede helft ergens rond de 24 tot 26 liggen.

Een van de grootste redenen voor de halftime-weddenschap voor een gokker is om hun weddenschap af te dekken. Het ding met wedden is, winnen is geweldig, verliezen is klote en een push is ok! Break-even is veel beter dan verliezen! Met een inzet bij de rust kun je dat verliezende deel mogelijk wegnemen als de juiste weddenschap wordt gemaakt.

Voorbeeld van weddenschappen op de rust:

Laten we het bij het spel Dolfijnen/Bills houden. Laten we zeggen dat de Dolphins favoriet waren met 3,5 en bij de rust 24-7 voor staan. De inzet voor de rust komt uit en de rekeningen krijgen de voorkeur van 4. Je oorspronkelijke inzet was de dolfijnen. Nou, op dit moment zien ze er best goed uit om de weddenschap te dekken, toch? Maar u wilt voor de zekerheid uw weddenschap afdekken. Dus als u uw inzet zou afdekken, zou u in de tweede helft op de Bills -4 wedden. Dit zijn de mogelijke scenario’s die zich kunnen voordoen:

1) De rekeningen gaan allemaal uit in de tweede helft en winnen het spel met 28-27. Welnu, uw oorspronkelijke inzet van de Dolphins -3.5 is mislukt, MAAR u heeft de rekeningen in de tweede helft genomen, zodat die weddenschap gedekt was. UITKOMST: HEDGE INZET = PUSH

2) De rekeningen komen uit in de tweede helft en worden gerookt en verliezen het spel met 41-10. U wint uw oorspronkelijke inzet van de Dolphins -3.5 MAAR verliest de tweede halve inzet van de Bills -4. RESULTAAT: HEDGE=DRUK

3) De Bills komen uit in de tweede helft en doen een dappere poging, maar worden verslagen met 27-21. Je wint je oorspronkelijke inzet van de Dolphins -3.5 EN je tweede helft inzet van de Bills -4 omdat de Bills de Dolphins in de tweede helft met 14-3 overtrof. RESULTAAT: HEDGE=VERDUBBEL JE GELD.

Voor mij is dit de beste manier om een ​​halftime weddenschap in te zetten. Duwende beats verliezen elke dag van de week!

De inzet bij de rust is gewoon een andere manier om te wedden op een sportevenement. Het houdt je geboeid door de tweede helft van zelfs een uitbarstingsspel! Realiseer je dit als het gaat om inzetten bij de rust: je hebt geen dagen, weken, enz. om de weddenschap te analyseren zoals je zou doen met een normale spread op een spel. Je krijgt ongeveer 10 minuten om het uit te zoeken en vanaf daar te gaan. Kies verstandig!

Halftime-weddenschappen kunnen zeer gunstig zijn voor gokkers die weten wat ze doen en de eerste helft met een doel hebben bekeken. De sportboeken hebben maar een korte tijd om een ​​lijn op te zetten voor de tweede helft en vanwege het korte tijdsbestek heeft het zogenaamde slimme geld de lijnen nog niet verplaatst. Dit is een gouden kans voor jou om geld te verdienen als je het onderzoek hebt gedaan voordat het spel is begonnen en de eerste helft nauwlettend hebt gevolgd.

Voorbeelden van pre-game onderzoek zijn om te zien hoe de teams spelen in de eerste helft ten opzichte van de tweede helft. Kijk naar hun statistieken en gescoorde punten voor elke helft en maak grafieken voor wanneer ze achter en voor staan ​​tijdens de rust. Sommige coaches spelen de eerste helft dicht bij het hesje en komen dan naar buiten en gooien elk spel naar de tegenstander in de tweede helft. Andere coaches proberen in de eerste helft op een team te springen en proberen vervolgens de lucht uit de bal te halen in de tweede helft.

Breng deze teams dienovereenkomstig in kaart. Breng voor elk van de bovenstaande scenario’s in kaart hoe teams spelen op de weg en thuis, binnen de divisie en buiten de divisie. Dit zijn slechts enkele van de basisdiagramvoorbeelden. Als je deze grafieken maakt en de eerste helft van het spel met een doel bekijkt, kun je kansen vinden om geld te verdienen. Het kan zijn dat je de pizza en het bier moet uitstellen tot nadat de tweede helft is begonnen, zodat je hoofd helder is en je gefocust bent op het winnen van wat geld. We zullen dit seizoen als bonus in onze voetbalpakketten mogelijke wedstrijden in de 2e helft aanbieden aan al onze abonnees.

Hoe weten we dat er in de tweede helft gespeeld kan worden? In ons onderzoek zoeken we naar mogelijke uitkomsten in de eerste helft en voorspellen we de tweede helft. Dit kan een kant zijn of een totaal.

Voorbeeld van halftime weddenschappen:

We hielden vorig jaar van de over in de Houston Bowl, maar vonden het totaal te hoog op 72. We wachtten om te zien hoe de 1e helft zou verlopen.

Dus we wedden opnieuw, want we deden ons huiswerk en voelden dat het totaal in de tweede helft gemakkelijk zou zijn. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het totale totaal van 72 nooit benaderd, maar het totaal in de tweede helft was een gemakkelijke winnaar.

Dus wat moet je doen? Breng teams in kaart de eerste 3 weken en zie hoe de technische staf en het team spelen in de 1e en 2e helft. Je moet een goed gevoel hebben voor wat ze doen en wat ze na een paar weken kunnen doen. Als je klaar bent om in te zetten, moet je een paar spellen uitkiezen en scenario’s opschrijven. Bekijk het spel met een doel. Laat de brouwsels in de koelkast en scout de preview van de 1e helft. Als je tijdens de rust de kans hebt om een ​​van de scenario’s te verzilveren, doe dat dan. Blijf de teams in kaart brengen en breid uit naar thuis en uit, achter of voor voor al je tafels.

Wanneer te wedden en wanneer te blijven, dit klinkt eenvoudig, maar er zijn veel hebzuchtige gokkers. Ze lijken te denken dat het een misdaad is om te winnen, dus zetten ze meer in om hun winst te vergroten. De beste tijd om te wedden tijdens de rust is om een ​​hond te kiezen in de tweede helft.

Waarom is dat? Teams aan de leiding, vooral in de NFL, zullen meestal niet proberen teams te verslaan in de tweede helft. Spelers en coaches met een ruime voorsprong beginnen na te denken over de volgende week en/of verliezen de emotie in de tweede helft. Het nemen van een underdog in de tweede helft voor de zijkant is de enige manier om te gaan als je langer in het spel wilt blijven. Het is de veiligste manier om te wedden tijdens de tweede helft. Hier is een specifieke situatie en voorbeeld.

Een underdog nemen met extra punten is een ander winnend voorstel. Wedden op de favoriet of een team op een pick-em in de tweede helft zal meestal een verliesgevende voorstel zijn. Waar heb ik het over? Lees de voorbeelden hieronder.

Slimme halftime weddenschappen:

Voorbeeld: Team A heeft 1 punt voordeel om het spel te starten en leidt team B met 4 punten op de helft. Als team A weer met 1 punt wordt bevoordeeld op de helft, moet je team B inzetten met het punt. Wat de aantallen betreft, als je team B neemt, is het alsof je 5 punten krijgt voor het spel. Ze staan ​​al 4 achter en nu krijg je nog 1 punt. Als ze het spel met 3 punten verliezen, win je omdat ze het 1-punt in de tweede helft hebben gedekt.

Niet zo slim wedden op de rust:

Hetzelfde voorbeeld als hierboven maar je neemt de favoriet in de tweede helft. Veel gokkers die in het begin Team A hebben gekozen, zetten ze in de tweede helft opnieuw in. Ik begrijp de theorie niet, behalve dat gokkers willen winnen, winnen, winnen.

Welnu, als ze 1 punt leggen en 4 staan, waarom leggen ze dan in godsnaam nog een punt, in totaal 5 punten voor het spel?? Ik vermoed dat ze denken dat als ze hedgen, ze alleen break-even zullen zijn en/of dat hun team 4 voor staat, dus wat is een ander punt. Hebzuchtige gokkers belanden meestal in een winkel voor contante leningen en verzilveren hun toekomstige salaris op zoek naar de grote score. Stop, er is geen grote score, ga mee met de loterij. Investeren in voetbalweddenschappen is precies dat, een investering. Spelen om je inzet af te dekken en mogelijk twee keer te winnen is veel productiever dan al je kleine knikkers in één zak te leggen.

We zullen meer voorbeelden geven van wanneer u in de toekomst naar een voordeel moet zoeken. Bezoek zeker waaropwedden.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.