HOME

Zelfstandig worden en zilveren sieraden verkopen vanuit huis

Geld verdienen met het verkopen van zilveren sieraden is eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en wat basis computervaardigheden, en een leverancier die je meer biedt dan alleen sieraden.

U heeft een leverancier nodig om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als je erin wilt slagen sieraden op eBay te verkopen, moet je consequent een grote verscheidenheid aan items, prachtige foto’s en nieuwe producten hebben.

Aangezien u een nieuw bedrijf zou beginnen, zou het voor u niet gemakkelijk zijn om met minimale bestellingen bij leveranciers te kopen, zelfs een minimale bestelling van $ 100 is te hoog voor nieuwkomers. Zilveren sieraden kosten ongeveer $ 2 en hoger per stuk; afhankelijk van het ontwerp/merk. Een minimum van $ 100 zou je eindigen met 50 stuks; en wat als de artikelen niet worden verkocht? De meeste leveranciers garanderen hun producten en zullen u terugbetalen voor onjuiste goederen. Is er een leverancier waarmee u producten kunt retourneren die niet binnen een bepaalde periode zijn verkocht?

Als je leverancier foto’s aanlevert, scheelt dat je VEEL tijd, voor het maken van goede foto’s van sieraden heb je een goede camera, de juiste belichting en veel tijd nodig.

Verder als een leverancier producten individueel verpakt; het zou u veel tijd besparen om de producten te verpakken. U zou een zending moeten ontvangen met alle producten voorverpakt, in plastic zakken of noppenfolie; u hoeft ze dus alleen maar te sorteren, in enveloppen/dozen te steken en naar uw klanten te mailen.

U kunt gemakkelijk tot 200-300% van uw aankoopkosten profiteren, d.w.z. een ring kopen voor $ 3,00 en deze op eBay verkopen voor $ 10. Dat is $ 7,00 winst, door gewoon met uw muis te klikken.

Als u 10 beltonen per dag vermeldt, zou het $ 70 zijn. In 30 dagen, voor een totaal van 30 dagen, is dat $ 2100,00; minus 10% voor eBay-kosten en andere kosten; u zou ongeveer $ 1900,00 overhouden. Dit is slechts het minimum, door 10 ringen per dag te verkopen. Je kunt er nog veel meer opnoemen. Er zijn ook andere producten, zoals oorbellen, armbanden, hangers… en meer. Alles van dit; en meer zijn winstgevende items.

Een leverancier waarmee u onverkochte artikelen kunt retourneren, is uw garantie voor succes. Er komt geen echte investering bij kijken, als het niet werkt; stuur de artikelen gewoon terug. Maar als het werkt, bouw dan verder.

Bezoek Spoo-Design, een uitstekende bron voor startende ondernemers met zilveren sieraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *